Strekkmerker

Ingen flere stygge strekkmerker!!
Med Octagon Face & Body kan du redusere og stramme strekkmerker allerede i dag!

RASKE OG GODE RESULTATER

strekkmerker-rollersOctagon Face & Body bruker en lav elektrisk energi for å øke kroppens regerative funksjon. Ved elektriske impulser stimuleres kroppens egne bioelektriske system. Dette kan føre til produksjon av nye nerver, produksjon av nye celler i både overhuden (epidermis) og lærhuden (dermis).

Kombinasjonen av DUI urteblandinger, Audrey Christian Push Up Bryst- hals og magekrem og Octagon Face & Body vil føre til en fornyet hudstruktur, redusering og reparering av strekkmerker. I tillegg til at de vil dempe rosa, røde eller lilla farger i strekkmerkene.

Fargene blekner raskt etter kun 1 til 2 behandlinger. Strekkmerkene blir redusert med et gjennomsnitt på 50% med 10 behandlinger og reduseres ytterligere med videre behandling.

HVA ER STREKKMERKER?

Strekkmerker er skader i lærhuden. Disse merkene kommer av at huden blir strukket utover hudens elastisitet og er vanlig i puberteten når man vokser raskt, ved betydelig overvekt, kroppsbygning og ved graviditet. Strekkmerker kan føre til en dårlig qi- og blodsirkulasjon og kan føre til en område med stagnasjon og et dårligere utveksling av oksygen, næringsstoffer, avfallsstoffer og karbondioksid.

Mange års erfaring med arbeid på strekkmerker viser at de med strekkmerker ofte har mer fett og cellulitter på magen. Det samme gjelder på lårene. Dette kan være på grunn av dårlig utvekslinger og at fettet blir samlet rundt arrvevet i strekkmerkene og det også blir lagret avfallstoffer.

Elin Uyttendaele
Elin«Jeg er overlykklig!», sier Elin Uyttendaele.

«Magen min ser mye bedre ut. Strekkmerken er redusert, både i størrelse og visuelt. Magen min har òg blitt mindre og strammere.

Strekkmerkene fikk jeg etter svangerskapet og fødselen til mitt første barn for 3 år siden. Dette var svært en traumatisk opplevelse for meg, siden jeg bare var 22 år. Jeg trodde jeg måtte leve med disse merkene resten av livet.

Jeg har nå hatt 10 behandlinger med Dui Clinique på mine strekkmerker og jeg er meget fornøyd med resultatet. Selv min mann synes det er mirakuløst at huden på magen min forandret seg så mye etter kun to behandlinger.

Jeg trente tidligere på helsestudio tre ganger i uken, men klarte aldri å redusere magens omfang. Etter at jeg megynte med Dui Clinique behandlinger, har mage blitt både mindre og strammere. Det er helt utrolig at magen forandret seg så mye kun ved å behandle arrene.

Jeg har ingen problemer med å anbefale denne behandlingensformen til alle som har strekkmerker, for den virker faktisk. Selv mine venner misunner meg!»

strekkmerker

 


Anbefalte behandlinger: 1-2 ganger i uken, minimum 10 behandlinger eller til man har nådd et tilfredstillende resultat.

Hjemmebehandling: DUI Youth Formula, Slim Formula, Red Scar, Nutritious Cream Mask. Audrey Christin Push Up Bryst-, hals og magekrem.