Slanking/Detox

Elektrolipolyseer i stand til å redusere epidermisk fett. Octagon Face & Body behandling med elektrolipolyse, bruker en behagelig elektrisk strøm i et program.  Det er en klinisk testet og vitenskapelig publisert behandling og som lover vellykkede slankeresultater på kun 50 minutter.

lange-elektroderCellulitter

90% av alle kvinner vil oppleve å få cellulitter allerede fra puberteten. Utviklingen er avhengig av flere faktorer:

  • Genetikk
  • Hormoner
  • Blodsirkulasjon
  • Kosthold

De fettholdige cellene er hypertrofiert (overfylt). De mellomliggende fettholdige kollagenfibrene er flyter over, dette forårsaker en endring i sirkulasjonen. Blodårene blir presset sammen av fettcellene slik at det forårsaker smerte ved nervesammentrekninger. De elastiske fibrene er skjøre.

Cellulittvev er preget av følgende to irregulariteter:

  • En opphopning av triglyserider i fettcellene.
  • Forstyrrelse av sirkulasjonen i kapillærene. Noe som igjen fører til dårlig oksygentilførsel til vevet og ødem. Dette er ofte alvorlig og smertefult.

ELEKTROLIPOLYSEBEHANDLING

Elektrolipolysebehandling bruker spesiell frekvenser (lav frekvens). Elektrostimuleringen skjer i midten av området med lipodystrofi ved selvheftende elektroder som festes å huden.

 

Før elektrolipolysebehandling

Elektrolipolyse-før
Fettcellene har vokst slik at de presser blodårene sammen og forhindrer normal sirkulasjon

Etter elektrolipolysebehandling

Elektrolipolyse-etter
Etter elektrolipolysebehandling Fettcellene har minsket i volum slik at normal sirkulasjon er gjenopprettet. Dette fører til at cellulitter blir sterkt redusert eller forsvinner helt.

SLANKING/DETOX

Maskinen bruker her 3 kanaler for detox og 3 kanaler for slanking/elektrolipolyse. Dette gir en omfattende og dyprensende program for kroppsvevet, samtidig som fettcellene reduseres.
Programmet tar kun 50 minutter og gir øyeblikkelige resultater.

Linn-før-og-etter
Denne kunden har fått en behandling med Cryo 21 og deretter 1 behandling med Octagon Face & Body slim/detox.