Kroppsterapi

Octagon Face & Body bruker en lav elektrisk energi for å øke kroppens regenerative funksjon.

ULTRALYD TEKNOLOGI
Ved en frekvens på 32,000 Hz er ultralyd i stand til å redusere fettcellens størrelsen ved å transformere triglyserider i disse cellene til enkle fettsyrer, som da vil bli transportert inn i lymfesystemet. Dermed reduseres fettlagrene i området som behandles. Ultralyd er også effektiv i behandling av idrettsskader og for å lindre revmatiske smerter. Ultra-vibrasjoner bidrar til å bedre blodsirkulasjonen og redusere betennelse i de  berørte områdene.

MUSKELSTIMULASJON
En elektromaskin er ikke komplett uten en muskelstimuleringsfunksjon. Med denne blir musklene tonet  mens kunden ligger på benken. Denne funksjonen kan også brukes for oppstramming av ansiktsmusklene.

LYD VIBRASJONER
Kollagenfibre rundt fettcellene fører til betennelser og dårlig sirkulasjon. Lydvibrasjoner bryter ned disse fibrene og fører dermed til en reell reduksjon i cellulittene ved å øke blodsirkulasjonen og temperaturen i disse områdene.

ELEKTROLIPOLYSE
Det er en klinisk testet og vitenskapelig publisert behandling; elektrolipolyse er i stand til å redusere epidermisk fett. Octagon Face & Body behandling med elektrolipolyse, bruker en behagelig elektrisk strøm i et program som er både testet og utprøvd, og som lover vellykkede slankeresultater på kun 40 minutter.

LED-LYS
LED-lys er i stand til å produsere sterke terapeutiske effekter for både ansikt og kropp. Maskinen har en funksjon hvor terapeuten selv kan velge fargene som trengs i hver behandling. Man kan også velge å bruke alle fargene i behandlingen. Det er i tillegg fleksibilitet til å kombinere både ultralyd og LED-funksjoner for en enkelt behandling.

VARMEEFFEKT
Med vibrasjoner på 32,000 ganger i sekundet produseres varme som kan trenge opp til 12 cm dypt inn i vevet, og dermed redusere visceralt fett. Områder med store mengder cellulitter på lår og rumpe har en lavere temperatur. Varme og vibrasjoner vil forbedre tilstanden til cellulittene ved å øke kroppstemperaturen i område.

METALLISKE HANSKER
Dette utstyret toner og former muskler og hud på kroppen. Sølvtråder i hanskene gir merverdi til behandlingen ved å øke cellefornyelsen og reparasjon. Terapeuten bruker disse hanskene på klienten for å forme kundens kroppsfasong.

LYMFEDRENASJE
Denne avanserte teknologien for lymfedrenasje er både effektiv og behagelig. Det er en automastisk behandling med garantert resultat, enten det er for slanking eller fjerning av væskeansamlinger.

TIKSOTROPISK FUNKSJON
Maskinen er i stand til å gjøre fett flytende.