Reversering av solskadet hud

Behandlingen har som målsetning å reversere problemet med læraktig hud og isteden oppnå en myk og smidig hud. Behandlingen er en naturlig anti-fri radikal som igjen vil gi en hud som ser klar og strålende ut.

Når huden blir utsatt for alt for mye sol svarer den med å bli tykkere for å beskytte underhuden. Ultrafiolett stråling påvirker definitivt forandringer i bindevevet. Dette omfatter blant annet en basophilic degenerering av kollagenet samt oppstramming av elastisk materiale i de midtre og øvre deler av underhuden og en øket mengde av glycosaminoglycans. Hudens tykkelse blir tynnere med alderen og blir også atropisk. Dette er noe helt annet enn de endringer som skjer i kjemisk skadet hud. Denne økede tykkelse skjer fordi elastisk materiale hoper seg opp.

Typisk for en solskadet hud er at den får et utseende som virker bløt og grovkornet og samtidig lite elastisk. Kjemisk skadet hud blir i sluttstadiet atropisk og hudens blodårer kan så fremstå som utpreget klinisk abnorm.
Behandlingens mål er å få huden til å bli mer elastisk, smidig, samt påvirke produksjonen av kollagen som gjør at huden ser myk og normal ut.

Hyperpigmentering

pigmentation-before-after
Lene fikk mange pigmentflekker under svangerskapet. Hun fikk tre behandlinger med DUI pigmentbehandling. Pigmentflekkene ble gradvis redusert og hudtonen ble jevnere.

Antall anbefalte behandlinger: En gang i uken til tilfredsstillende. Oppfølging en gang hver 3. uke.

Hjemmebehandling: Cleansing Serum, Cleansing Tonic, Pigment Formula, Anti-Couperose eller Anti-Swelling, Youth Formula, Gel Moisturiser, Day Cream, Night cream, Nutritious Cream mask, Skin Polish