Pigmentering

Hud som til en viss grad har mørkere partier, flekker, fregner eller såkalte aldersflekker påvirkes av det som vanligvis kalles pigmentflekker.

ÅRSAKER TIL PIGMENTFLEKKER

I dag er pigment i huden er et vanlig problem. Mange folk oppleveler å få det i forbindelse med svangerskap og amming, hormonelle endringene eller ved for høy soleksponering. Aldersflekker er brune eller mørke flekker på huden, og kan være irriterende for mange. Det kan innebære en eller flere indivuelle steder (lentigo solaris) eller mer utbredte forekomster (melasma) som gir inntrykk av en ujevn hud.

Melasma etter graviditet eller hormonbehandling kan gradvis forsvinne av seg selv, men vil trolig komme tilbake så snart huden utsettes for sol igjen. Melasma forekommer oftere hos personer med en mørkere hudtype, med andre ord mennesker som har et høyere pigmentinnhold i huden.

Den viktigste årsaken til hyperpigmentering er soleksponering. UV-stråling får kroppens pigmentceller til å danne pigment som en naturlig beskyttelse mot UV-strålingen. I tillegg kan langvarig soling føre til overdrevet og ujevn produksjon av pigment. Med alder vises ofte dette som såkalte aldersflekker. Slike flekker er vanligst i områder som har vært mye utsatt for sol, som for eksempel hendene.

HVA GJØR BEHANDLINGEN FOR HUDEN

Octagon Face & Body vil med sine automatiske funksjoner hjelpe terapeuten å arbeide mer effektivt på problemområdene. Behandlingen reduserer frie radikaler i huden som kommer av overpigmentering. Den øker blodsirkulasjonen, forbedrer blodets egen renseprosess og hjelper huden til å frigi pigmentoverskuddet til hudens overflate. Dette fører til en sunn og frisk hud som fremmer skjønnhet og balanse.

Hyperpigmentering

pigmentation-before-after
Lene fikk mange pigmentflekker under svangerskapet. Hun fikk tre behandlinger med DUI pigmentbehandling. Pigmentflekkene ble gradvis redusert og hudtonen ble jevnere.

Reverserer solskader

Behandlingen reverserer skader i huden din fra solen, noe som gør huden myk og smidig igjen. Den reduserer frie radikaler som gir huden ett friskt og strålende utseende.

Reverserer pigmentering

Frie radikaler, ultrafiolette stråler, hormonell ubalanse, feil medisin og kosmetikk kan forårsake pigmentering. Octagon Face & Body pigmentbehandling reverserer disse skadene og skaper en hud som ser sunn og frisk ut og som fremmer skjønnhet og balanse.

KOMBINERT MED DUI urteblandinger

Dui urte blander regulerer pigmenteringen i huden , samt renser overskytende pigmentering. Flavonoider fra urter danner en barriere for inntrengning av ultrafiolette stråler til lærhuden (det dermale lag). De er derfor også effektiv som en solkrem som varer hele dagen.
Pigmentflekker
pigmentation-hege
Hege hadde en pigmentflekk ved tinningen. Etter pigmentbehandling er flekken nesten helt borte.

Anbefalte behandlinger: 1-2 ganger i uken, minimum 10 behandlinger eller til et tilfredstillende resultat er oppnådd.

Hjemmebehandling: DUI Youth Formula, Slim Formula, Red Scar, Nutritious Cream Mask, Audrey Christian Push Up 5 yp 10 Face Cream