Kinesisk ansiktsbehandling™

Kinesisk ansiktsløft™ med stimulerering av akupunkturpunkter i ansikt og hals kombineres med den synergiske effekten fra urter. Denne effekten strammer og former muskler og hud, samt sletter ut rynker på en slik måte at huden til klienten ser glattere ut og fremstår yngre.

Octagon Face & Body bruker en lav elektrisk energi for å øke kroppens regerative funksjon. Behandlingen får rynkene til å slappe av.

Hva kan du forvente av behandlingen?

  • Hals
    Strammer opp løs hud rundt halsen og under haken . Altså fjerner en typisk «kalkunhals».  Linjer og fine rynker blir mindre synlige.
  • Ansikt
    Strammer opp huden. Hudvevet blir glattere. Musklene strammere og du får et løft.
  • Resultat
    Se 5-10 år yngre ut

KONFIDENS FYLLER RYNKENE

AC-KonfidensEt godt alternativ til restylane-injeksjon og botox! 
Under behandling med lavfrekvens strøm i kombinasjon med Konfidens, vil produktet trenge dypt inn i huden slik at rynkene blir fylt ut. Konfidens inneholder den spesielle ingrediensen mikrokuler med hyaluronsyre.

Mikrokulene vil svelle opp til 40 ganger sin egen størrelse. Rynkene fylles opp og behandlingen vil gi en dyptvirkende fuktighetsgivende effekt i bindevevet under huden. Resultatet er en glattere hud og et mer ungdommelig utseende allerede etter første behandling.

Kinesisk ansiktløft og Konfidens

Kinesisk-ansiktsløft
Bilde til høyre viser fylling av rynker etter en behandling på Ingrid (36 år). Uttrykksrynker rundt øyne, panne og lepper er mykere og fylt opp. Øyelokkene er mindre tunge og blikket er mer våkent.

Ekstra behandling på rynkene med sølvhansker

Hanskene inneholder sølvtråder som toner og former muskler og hud på kropp og i ansikt, samt sletter ut rynker. Sølvtrådene i hanskene gir merverdi til behandlingen ved å øke cellefornyelsen og reparasjon. Terapeuten vil bruke disse hanskene på klienten for å forme kundens ansiktsfasong.

Når man kombinerer denne behandlingen med vårt fantastiske produkt, Konfidens som fyller ut rynkene, vil dette føre til øyeblikkelig løft og mindre rynker. Ved gjentatte behandlinger vil også hudens struktur forbedres.

Kinesisk ansiktsløft med sølvhansker

maybritt
May Britt har fått en en klar forbedring i hudens utseende. Øynene er mer åpne, øyelokkene har fått et løft, rynkene i ansiktet er glattet ut. Dette ser du spesielt tydelig rundt øynene, i pannen og på kinnene. Leppene har også blitt fyldigere.
Inger
En behandling med kinesisk ansiktløft og sølvhanser på Inger (70 år). Øyene er mer åpne og de tunge øyelokkene er redusert. Hun har også fått et løft, rynkene er redusert og huden er jevnere.

Ekstra behandling med ultralyd og LED-lys

Denne behandlingen kombinerer både ultralyd og LED-lys for å gi energi til stramming og løfting av «kalkunhals».

Kinesisk ansiktløft med ekstra behandling med ultralyd og LED

kalkunhals
Hanna (74 år) har fått en behandling med Kinesisk ansiktsløft med ultralyd og LEDlys. Hun er oppnådd et våkent blikk, øynene er mer åpne og de tunge øyelokkene er redusert. Kalkunhalsen er redusert med 10,5% vinkel og huden er jevnere.

 


Anbefalte behandlinger: 1-2 ganger i uken, avhengig av tilstanden og kvaliteten på huden, musklene og personens helsetilstand.

Vedlikehold: 1 gang i måneden

Hjemmebehandling: Renz, Cleansing Serum, Cleansing Tonic, DUI Youth, Formula, Moisturising Gel, Firm Again Eye Gel, Firm Again Face Cream, V.Factor, Konfidens, Nutritious Cream Mask.

Vi anbefaler også Audrey Christian Push Up 5 op 10 Face Cream og Eye Gel for forbedret effekt.