8 maskiner i 1 og mer...

Ultralyd teknologi, muskelstimulasjon, elektrolipolyse, LED-lys, lydvibrasjoner, metalliske hansker, lymfedrenasje, tiksotropisk funksjon og varmeeffekt.
Ansiktsbehandlinger

Ansiktsbehandlinger

Octagon Face & Body gir øyeblikkelig ansiktsløft og glatter ut rynkene. Maskinen tilbyr 6 ulike behandlinger for ungdommelig og glødende ansikt. Ved å forbedre enerigsirkulasjonen kan vi oppnå et naturlig ansiktsløft uten bruk av kirurgi eller sprøyter.

Lymfedrenasje

Lymfedrenasje

Denne avanserte teknologien for lymfedrenasje er både effektiv og behagelig, samt at den er egnet for både ansikt og kropp. Det er en automastisk behandling med garantert resultat, enten det er for slanking eller fjerning av væskeansamlinger.

Arr og Strekkmerker

Arr og Strekkmerker

Er du plaget med strekkmerker, arr etter akne, arr etter ulykke/operasjon eller andre former for arr?
Med Octagon Face & Body kan du redusere og stramme strekkmerker allerede i dag! Arr blir mykere mindre og smerter kan reduseres.

LED-lys og ultralyd

LED-lys og ultralyd

LED-lys er i stand til å produsere
sterke terapeutiske effekter for både ansikt og kropp. Maskinen har en funksjon hvor terapeuten selv kan velge fargene som trengs i hver behandling. Man kan også velge å bruke alle fargene i behandlingen. Det er i tillegg fleksibilitet til å kombinere både ultralyd og LED-funksjoner for en enkelt behandling.

Sølvhansker

Sølvhansker

Dette utstyret toner og former muskler og hud på kropp og i ansiktet, samt sletter ut rynker. Sølvtråder i hanskene gir merverdi til behandlingen ved å øke cellefornyelsen og reparasjon. Terapeuten bruker disse hanskene på klienten for å former kundens ansikt- og kroppsfasong.

Muskelstimulasjon

Muskelstimulasjon

En elektromaskin er ikke komplett uten en funksjon for muskelstimulering. Med denne blir musklene tonet mens kunden ligger på benken. Denne funksjonen kan også brukes for oppstramming av ansiktsmusklene.

 Octagon Face & Body

Octagon Face & Body

Nyeste generasjon av Dui Clinique maskiner med ny teknologi og flere muligheter innenfor elektroterapi for ansikt- og kroppsbehandling. Maskinen har et komplett ansiktsbehandlingskonsept, med alt fra ansiktsløftning til rengjøring av huden, kroppsterapi med alt fra slanking til lymfedrenasje. Dette inkluderer allsidigheten med både manuelle og automatiske behandlinger for å gi terapeuter flere muligheter.

Octagon Face & Body bruker en lav elektrisk energi for å øke kroppens regenerative funksjon. Maskinen er tidsriktig i både form og farge med en 7” berøringsskjerm, er datastyrt og har oppdaterte funksjoner som automatisk ansiktløfting, slanking, LED-lys og ultralyd. De spennende elektrohanskene former ansiktet og kroppen, samt gir en akupressurterapi.

Dui Clinique As

Utviklingen av DUI Clinique AS ble startet allerede i 1990 og i 1998 ble DUI Clinique AS dannet i Norge. Nøkkelpersonene bak forskningen er Audrey Wong Mortensen og Nils Christian Mortensen. De jobber kontinuerlig med å finne nye og bedre løsninger for hudproblemer, blant annet cellulitter, åreknuter, arr, lymfedrenasje ol. De siste tilskuddene i maskinparken er Cryo 21 – permanent fettfjerning uten kirurgi og Ocatgon Face & Body. I dag er DUI konseptet tilgjengelig i Norge, Sverige, Finland og England.
Audrey Wong Mortensen
Audrey Wong Mortensen
Founder & CEO
Nils Mortensen
Nils Mortensen
Daglig leder

Fornøyde kunder

Tilbakemelding fra noen av våre fornøyde kunder

Reduserer arr på kun 10 minutter!

Siste nytt

 • Kundekveld

  Vi inviterer til kundekveld 27.april klokken 15.00 Kom til vår salong i Farmannsveien 18-22 i Tønsberg og bli med på en hyggelig aften. Du får møte våre nye Octagon-eiere og se vår nye maskin. Kaffe/te og deling av erfaring Presentasjon av Octagon Face & Body 8 i 1 Demonstrasjon av sølvhansker Viser frem nye funksjoner […]

  Read more Kundekveld

  Octagon kurs

  12-15 september gjennomfører vi kurs i bruk av Octagon. Målsetningen med kurset er å få studenten til å jobbe med huden på et nivå innenfor hudpleiefaget. Huden er som kjent kroppens største organ og krever derfor stor innsikt dersom du skal oppå resultater. Studenten skal også jobbe med ulike deler av kroppen for arr og […]

  Read more Octagon kurs
 • Ny Octagon-klinikk i Søgne

  Vi gratulerer Ellen Tone Repstad og Kroppen i balanse med sin nye Octagon Face & Body. Hun tilbyr også behandlinger med Cryo 21. Kroppen i Balanse holder til i  Repstadveien 311, 4640 Søgne.   990 91 199   sv-gu-r@online.no

  Read more Ny Octagon-klinikk i Søgne